Din anul 2016 pe piața design-ului interior, Studio AP este un birou tânar și dinamic, ce activează atât la nivel național, cât și internațional. Distanța nu reprezintă un impediment în procesul nostru de creație.

Suntem în căutarea esenței fiecărui proiect, dincolo de acea combinație firească de forme și texturi unice.

Proiectele noastre se simt, nu doar se desenează pe hârtie, iar atenția la detalii face ca parcursul de la schiță la finalitate să fie un demers fluent și firesc.

“Proiectele se clădesc, se trăiesc și reclădesc, pentru ca în final să capete forma personalității beneficiarilor.”

Adriana

Adriana

arhitect | fondator

Sunt Adriana Popa și îmi place să mă implic activ în șantierele proiectelor Studio AP. Sunt alături de tine in fața tuturor deciziilor pe care le ai de luat pe parcursul proiectului tău.
Colaboratorii, furnizorii și executanții cu care lucrez sunt, inainte de toate, colegi, iar reușita unei lucrări este datorată comunicarii permanente dintre noi toți.
Cu o experiență de peste 10 ani în proiectare și amenajări interioare, sunt mereu în căutarea esenței din fiecare proiect, a sentimentului de dincolo de povestea funcțională.

Amenajarea oricărui spatiu este, înainte de toate, o rezonanță emoțională între arhitect și client.

Iulian

Iulian

arhitect | colaborator

Salut, sunt Iulian! Sunt fericit și recunoscător sa fac parte din echipa Studio AP. Deja am câteva idei grozave pentru proiectele noi.
Sunt curios, da! Mă intreb de fiecare dată cum aș putea să găsesc o soluție nouă pentru probleme vechi. Sunt aici să creez spațiul interior în care să te simți întotdeauna acasă.
Cred în spații atipice, experimentale, în acord cu personalitatea fiecărui client!

“Creativitatea înseamnă să iți permiți să faci greșeli.
Design-ul înseamnă să știi pe care să le păstrezi.” - Scott Adams