Suntem un birou tânăr și dinamic cu un portofoliu orientat preponderent către amenajări interioare rezidențiale și comerciale.

Distanța nu reprezintă un impediment în procesul nostru de creație, iar flexibilitatea ne permite să activăm atât pe plan local, cât și dincolo de granițe. Ne plac provocările, fiind permanent în căutarea esenței fiecărui proiect, povestea de dincolo de acea combinație echilibrată de forme, culori și texturi unice.

Proiectele noastre se simt, nu doar se desenează pe hârtie, iar atenția la detalii face ca parcursul de la schiță la finalitate să fie un demers fluent și firesc.

Motto-ul nostru: “Design. Do it with wisdom.”

Adriana

Adriana

arhitect | fondator

Sunt Adriana Popa și îmi place să mă implic activ în șantierele proiectelor Studio AP. Sunt alături de tine în fața tuturor deciziilor pe care le ai de luat pe parcursul proiectului tău.
Colaboratorii, furnizorii și executanții cu care lucrez sunt, înainte de toate, colegi, iar reusita unei lucrări este datorată comunicarii permanente dintre noi toți.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – București și am acumulat o experiență de peste 10 ani în proiectare și amenajări interioare.

Cred cu convingere că parcursul coerent al amenajării oricărui spațiu se bazează înainte de toate, pe o rezonanță emoțională între arhitect și client.

Alma

Alma

arhitect | colaborator

Salutare, sunt Alma Zahn și sunt o fire curioasă. Îmi place să pun pasiune în ceea ce fac și să caut echilibrul, frumosul și armonia, atât în viața personală, cât și în design-ul de interior. Iubesc procesul de creație în care combin diferite elemente pentru a da viață unui spațiu, însă și partea tehnică, care ajută ca proiectul gândit de noi să poată fi riguros implementat. Design-ul de interior îmi dă ocazia să-mi cultiv creativitatea, în același timp în care îmi dă și satisfacția de a îmbunătăți viețile oamenilor și a le face mai frumoase.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – București și am o experiență de peste 5 ani în proiectare și amenajări interioare.

Iulian

Iulian

arhitect | colaborator

Salut, sunt Iulian Popa si cred ca design-ul interior este mai mult decât o imagine, poate chiar mai mult decât o ambianță. Spațiul interior, o întreagă lume ce așteaptă o idee ordonatoare, merită explorat alături de mine și întreaga echipă Studio AP.

Sunt absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – București și am acumulat o experiență de peste 5 ani în proiectare și amenajări interioare.

“We shape our homes and then our homes shape us.” – Winston Churchill